no png found

Maatwerk tot in detail Een passie voor beton Vlekbestendig en krasvast Dé betonambachtsman Voor een uniek interieur

frankrijkduitslandengelandnederland

Over DaantjeBeton

Voor maatwerk en écht beton bent u bij DaantjeBeton aan het juiste adres. Wij werken namelijk met de nieuwste technieken en het ultrasterke GFRC-beton. Dit type beton is versterkt met duizenden glasvezels en heeft daardoor een veel hogere trek en druksterkte dan normaal beton dat met staal gewapend is.


Coating

Al het beton van DaantjeBeton wordt meerdere malen afgewerkt met een sterke coating waardoor het beton beschermd is tegen vocht en vuil. Vervolgens worden de meubels voorzien van meerdere lagen kras vaste coating. Na deze behandeling is het beton beschermd tegen zelfs rode wijn en vetvlekken. Deze kunnen niet in het beton trekken en kunnen zelfs de volgende dag nog verwijderd worden!


Kleur

Maak de tafel nog unieker door een eigen kleur te kiezen! U kunt door het laten toevoegen van pigment aan het beton de juiste tint voor uw interieur verkrijgen. Denk hierbij aan wit, groen, lichtgrijs of antraciet beton. Dit maakt beton een product dat uitstekend combineert met vele interieurstijlen.


Waarom kiest u voor écht beton?

Vaak wordt er reclame gemaakt voor meubels die gemaakt zijn van namaak beton, ook wel betonciré of betonstuc genoemd. Namaak beton voelt, klinkt en oogt niet hetzelfde zoals écht beton dat doet. Daarnaast is het veel kwetsbaarder dan GFRC-beton dat wij gebruiken. Dus, als u beton in uw interieur wenst ga dan voor écht beton.